64185 NISCHŁODNICA SILNIKA SUBARU
Materiał żeber chłodzących | Aluminium |
Głębokość sieci [mm] | 16 |
Długość sieci [mm] | 692 |
Szerokość sieci [mm] | 340 |
Dolot - Ø [mm] | 38,5 |
Ø wylotu [mm] | 38,5 |
Rodzaj chłodnicy | Żebra chłodzące lutowane |
Informacja uzupełniająca | bez zbiornika wyrównawczego |
Informacja uzupełniająca | bez ramy |
Artykuł uzupełniający / informacja uzupełniająca | bez uszczelnienia |
Materiał zbiornika wody (chłodnica) | Tworzywo sztuczne |
58372 NRFCHŁODNICA SILNIKA
Materiał | Aluminium |
Ogrzewanie/chłodzenie | dla pojazdów z łączoną chłodnicą płynu chłodzącego / oleju |
Długość sieci [mm] | 688 |
Szerokość sieci [mm] | 340 |
Głębokość sieci [mm] | 16 |
Rodzaj chłodnicy | Żebra chłodzące lutowane |
734-1009 TYCChłodnica SUBARU IMPREZA 92-98 1.6,1.8 M/T
734577 VALCHŁODNICA SILNIKA SUBARU
Szerokość sieci [mm] | 686 |
Długość sieci [mm] | 340 |
Głębokość sieci [mm] | 16 |
Materiał | Aluminium |
Rodzaj korpusu | obudowa z tworzywa sztucznego |
Dolot - Ø [mm] | 38 |
Ø wylotu [mm] | 38 |
Ogrzewanie/chłodzenie | dla pojazdów z chłodnicą oleju |
Informacja uzupełniająca | bez termostatu |
Rodzaj chłodnicy | Żebra chłodzące lutowane |
Ciężar [kg] | 5,25 |
64186 NISCHŁODNICA SILNIKA SUBARU
Materiał żeber chłodzących | Aluminium |
Głębokość sieci [mm] | 16 |
Długość sieci [mm] | 340 |
Szerokość sieci [mm] | 692 |
Dolot - Ø [mm] | 38,5 |
Ø wylotu [mm] | 38,5 |
Rodzaj chłodnicy | Żebra chłodzące lutowane |
Informacja uzupełniająca | bez zbiornika wyrównawczego |
Informacja uzupełniająca | bez ramy |
Artykuł uzupełniający / informacja uzupełniająca | bez uszczelnienia |
Materiał zbiornika wody (chłodnica) | Tworzywo sztuczne |
D77005TT THECHŁODNICA SILNIKA (MANUALNA) PASUJE DO: SUBARU IMPREZA 1.6/1.8/2.0 08.92-12.00
Rodzaj skrzyni biegów | Skrzynia biegów manualna |
Wyposażenie pojazdu | dla pojazdów z/bez klimatyzacji |
Materiał | Miedź |
Materiał | Tworzywo sztuczne |
Długość sieci [mm] | 340 |
Szerokość sieci [mm] | 711 |
Głębokość sieci [mm] | 17 |
Rodzaj chłodnicy | Żebra chłodzące lutowane |